Šta rade Sofija Vergara i Šeron Stoun kada su nezadovoljne seksualnim životom? Unajme žigola...

Izvor: Blic, 17.Avg.2013, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta rade Sofija Vergara i Šeron Stoun kada su nezadovoljne seksualnim životom? Unajme žigola...

Glumice Šeron Stoun i Sofija Vergara će glumiti u filmu režisera Džona Turtura, u kome tumače srednjovečne žene, nezadovoljne svojim seksualnim životom.

Da bi unele malo živosti i raznovrsnosti u svoj život, Sofija Vergara i Šeron Stoun se odlučuju na seks u troje sa nepoznatim žigolom.

Žigola namešta Vudi Alen, koji u filmu glumi neveštog makroa, jer se po prvi put bavi tim poslom, te im dovodi Džona Turtura, koji je inače i režiser ovog projekta.

Kako vreme odmiče to se Džon sve bolje snalazi u ulozi žigola...Lista klijentinja postaje sve duža .

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta rade Sofija Vergara i Šeron Stoun kada su nezadovoljne seksualnim životom? Unajme žigola…

Izvor: Dzungla.org, 17.Avg.2013

Glumice Šeron Stoun i Sofija Vergara će glumiti u filmu režisera Džona Turtura, u kome tumače srednjovečne žene, nezadovoljne svojim seksualnim životom.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.