Srpski begunac na skuteru prkosi policiji

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2013, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski begunac na skuteru prkosi policiji

Ni posle četiri nedelje od bekstva iz zatvora policija u Sidneju nije uspela da pronađe zatvorenika Dragana Davidovića. Nakon bekstva iz Long Bej zatvora na istoku Sidneja, u kome važi niži stepen obezbeđenja, Davidović je uspeo da ukrade i skuter te nestane u nepoznatom pravcu.

Foto: Ilustracija

Dragan Davidović je bio na odsluženju zatvorske kazne zbog saobraćajnih prekršaja, provala i krađa, vožnje sa suspendovanom vozačkom dozvolom, posedovanja predmeta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u pritvoru te bekstva policiji tokom saobraćajne potere.

Policija je saznala da je Davidović 14. maja viđen u stanu u Market ulici u Sitiju. Nakon pretresa stana 53-godišnji muškarac koji je u njemu živeo, optužen je za pomaganje beguncu u skrivanju od policije. Pomagaču je odobreno da se brani sa slobode a trebalo bi da se 11. juna pojavi na saslušanju pred Lokalnim sudom u Dauning Centru.

Policija je upozorila članove zajednice koji pomažu begunicima ili ih sakrivaju, da mogu da snose izuzetno visoke kazne među kojima je i tri godine zatvora.

Tokom pretresa stana u Market ulici, policija nije pronašla 39-godišnjeg Davidovića a veruje se da se često pojavljuje u Paramati, Hilsu i Hornsbiju. Policija je obaveštena da je primećen i u Kamperdaunu i Njutaunu.

Na građane je apelovano da ne prilaze Davidoviću već odmah pozovu policiju. Dragan Davidović je osoba srednje građe, kratko podšišane braon kose, na desnoj nadlaktici ima istetoviran lanac koji liči na bodljikavu žicu a na celim leđima ima istetoviranu aždaju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.