Srbijom prostrujala JEZIVA PRIČA da su migranti SILOVALI DEVOJKU u srcu Beograda: MUP se HITNO oglasio zbog ovoga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbijom prostrujala JEZIVA PRIČA da su migranti SILOVALI DEVOJKU u srcu Beograda: MUP se HITNO oglasio zbog ovoga!

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) demantovalo je danas informaciju objavljenu na društvenim mrežama da je grupa migranata u centru Beogradu, na očigled brojnih prolaznika, silovala sedamnaestogodišnju devojku i navelo da na teritoriji Beograda nije evidentiran takav događaj.

- Ne samo da MUP-u nije prijavljeno silovanje, već ni jedna zdravstvena ustanova na teritoriji Beograda nije evidentirala ništa slično, odnosno niti je imala intervenciju na terenu niti je primila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pacijenta zbog takvog događaja, iako se u pomenutim objavama navodi - 'devojčica je ostala da leži na zemlji, posle su stigli lekari' - navelo je to ministarstvo.

MUP je dodao da će policija, po nalogu Višeg javnog tužilaštva za visokotehnološki kriminal, obaviti razgovor sa osobama koje su te navode objavile na društvenim mrežama.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Komesarijat: Opasno širenje lažnih vesti o migrantima

Izvor: RTS, 23.Okt.2018, 09:44

Poslednji slučaj širenja lažnih vesti na društvenim mrežama o navodnom napadu grupe migranata na 17-godišnju devojčicu u centru Beograda, predstavlja vrhunac neodgovornog ponašanja koje može da ima veoma opasne posledice, čak i tragične, saopštio je Komesarijat za izbeglice i migracije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.