Srbija nije podnela nikakav izveštaj o „nestalim bebama“

Izvor: Danas, 02.Okt.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija nije podnela nikakav izveštaj o „nestalim bebama“

Srpske vlasti nisu podnele nikakav izveštaj o napretku u uspostavljanju mehanizama za rešavanje afere "nestale bebe" u roku koji im je Komitet ministara Saveta Evrope ostavio, potvrđeno nam je iz pres službe Saveta Evrope. Članak Srbija nije podnela nikakav izveštaj o „nestalim bebama“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Rok za izveštaj istekao, Srbija još ćuti o nestalim bebama

Izvor: N1 televizija, 02.Okt.2018

Srbija do juče nije podnela nikakav izveštaj Komitetu ministara Saveta Evrope o napretku u uspostavljanju mehanizama za rešavanje afere o nestalim bebama. Rok koji je dobila istekao je juče, a propisi kojima bi to pitanje trebalo da bude rešeno, spremni su, ali još nisu na dnevnom redu...Izvor:...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.