Spanair od danas leti na liniji Beograd-Barselona

Izvor: S media, 15.Apr.2010, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Spanair" od danas leti na liniji Beograd-Barselona

Španska aviokompanija "Spanair" uvodi od danas direktne letove na liniji Beograd- Barselona, koje će obavljati tri puta nedeljno - utorkom, četvrtkom i subotom.

Ta aviokompanija je najavila da će od 28. maja uvesti i letove od Beograda do Madrida - petkom i nedeljom.

"Spanair" ima flotu od 36 aviona i članica je Star alijanse, a trenutno ostvaruje oko 200 letova dnevno ka 20 nacionalnih i 20 internacionalnih destinacija u Evropi, Africi i na Bliskom istoku.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Spaner“ doleteo iz Barselone

Izvor: Blic, 16.Apr.2010, 01:05

Španska avio-kompanija „Spaner“ („Spanair“) juče je počela sa direktnim letovima na liniji Beograd- Barselona, koji će se obavljati tri puta nedeljno - utorkom, četvrtkom i subotom. Avion ove španske avio-kompanije sleteo je juče na Aerodrom „Nikola Tesla“ oko 14 sati, a za Barselonu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.