Smenjena upravnica DZ Vranje zbog propusta sa vakcinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2021, 19:00

Smenjena upravnica DZ Vranje zbog propusta sa vakcinama

Upravnica Doma zdravlja u Vranju Jadranka Ajanović danas je smenjena zbog propusta u spovođenju vakcinacije, potvrdila je za Tanjug direktorka vranjanskog Zdravstvenog centra dr Ljiljana Antić.

Dr Antić kaže da je upravnica smenjena zbog slučaja pacijenta Slađana Antića koji je vakcinisan Fajzerovom, a revakcinisan kineskom vakcinom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Napravila je veliki propust, bila je od početka zadužena za organizaciju i sve je dobro funkcionisalo, ali to je bio veliki propust i preko toga nisam mogla da pređem", kazala je dr Antić.

Dodala je da joj taj propust upravnica nije prijavila, kao i da je za to saznala 10 dana nakon što se desilo.

Kaže da pacijent koji je dobio dve različite vakcine nema tegobe, kao i da im je imunolog Srđa Janković poslao dopis u kojem je naveo da ne treba da prima drugu dozu Fajzer vakcine.

Do imenovanja novog upravnika ovu dužnost obavljaće dr Dragan Đošić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAŽNJENA ZBOG PROPUSTA SA VAKCINAMA: Smenjena upravnica Doma zdravlja u Vranju Jadranka Ajanović!

Izvor: Kurir, 04.Mar.2021

VRANJE - Upravnica Doma zdravlja u Vranju Jadranka Ajanović danas je smenjena zbog propusta u spovođenju vakcinacije, potvrdila je za Tanjug direktorka vranjanskog Zdravstvenog centra dr Ljiljana Antić.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.