Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2017, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Premijer Ligi: Igrač napravio dijete navijačici, pa "zbrisao" iz kluba

Jedan fudbaler, zvezda engleske Premijer lige bio je primoran da promijeni klub, kada je otkriveno da je imao ljubavnu aferu sa profesorkom, navijačicom kluba za koji je igrao.

Britanski mediji ne navode ime fudbalera koji je ljubavnici, inače profesorki napravio dijete, za koje ona sada traži izdržavanje.

Prema priči čelnici kluba za koji je nastupao nisu željeli da ga puste da promijeni sredinu, ali je on bio uporan kako čitava priča ne bi dospjela u medije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Čak je tražena i mjera zabrane prilaska bebi profesorke.

"Izgledali su kao par koji nije za jednu noć. Djelovalo je kao da imaju perspektivu", priča prijateljica profesorke.

Fudbaler kako se navodi iz dugogdišnjeg braka ima djecu, a kako njegov prijatelj kaže, kada je upoznao profesorku, majku svog vanbračnog djeteta, vjerovao je da ona želi samo njegov novac.

(Kurir.)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.