Sićevo: Kašikarom ranio dvoje komšija, uhapšen posle napada

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Avg.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sićevo: Kašikarom ranio dvoje komšija, uhapšen posle napada

Policija je uhapsila D.V. (62) iz Niša 62 zbog pokušaja ubistva, nakon što je danas bacio kašikaru u dvorište jedne kuće u Sićevu, u kome se nalazio bračni par.

"D.V se tereti da je tokom poslepodneva u selu kod Niša komišijama u dvorište bacio kašikaru koja je eksplodirala. Prema prvim podacima supružnici su lakše povređeni", rečeno je agenciji Beta u MUP-u Srbije.

Supružnici su zbrinuti u Urgentnom centru u Nišu.

Uhapšenom D.V. određeno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je policijsko zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti sproveden tužilaštvu.Motiv njegovog čina, kako navodi list, još nije poznat.

Prema prvim informacijama u dvorište porodice bačena je kašikara nešto posle 17 sati, navodi Blic.

"Ekipe Hitne pomoći stigle su za samo šest minuta do povređenih koji su, prema prvim informacijama, lakše povređeni. Oni su nakon ukazane prve pomoći transportovani u Klinički centar u Nišu", rekao je za "Blic" direktor Hitne pomoći Slavoljub Živadinović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Eksplozija u Sićevu, povređen bračni par, uhapšen komšija

Izvor: B92, 20.Avg.2016

Bračni par iz sela Sićevo kod Niša povređen je u eksploziji ručne bombe, a policija je uhapsila D.V. (62) zbog sumnje da je bacio kašikaru u dvorište komšija...RTS navodi da je par povređen u eksploziji ručne bombe u niškom Urgentnom centru na dijagnostici...D.V. je uhapšen zbog postojanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.