Seka slavila tri dana

Izvor: Kurir, 26.Apr.2010, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka slavila tri dana

Seka Aleksić proslavljala je 29. rođendan tri dana! Pevačici je specijalno iznenađenje priredio njen verenik Veljko Piljkić, koji je tačno u ponoć 23. aprila pogasio sva svetla u kući i dvorištu i priredio joj vatromet

Seka Aleksić proslavljala je 29. rođendan tri dana!

Pevačici je specijalno iznenađenje priredio njen verenik Veljko Piljkić, koji je tačno u ponoć 23. aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pogasio sva svetla u kući i dvorištu i priredio joj vatromet, koji je sedam minuta obasjavao celo imanje.

Potom je svoju dragu obasipao poklonima, među kojima su bili skuter „pjađo beverli“, „guči“ cipele, ručni sat „roleks“ i velika torta na kojoj je pisalo „Ljubavi, volim te najviše na svetu“. Celo slavlje ulepšala je korpa sa cvećem koju su budućoj snajki poslali Veljkovi roditelji.

Rođendanska žurka nastavljena je sutradan u Beču, gde su joj prijatelji priredili fenomenalan doček, a već narednog dana nastupala je u Lincu, gde su je u bekstejdžu fanovi obradovali cvetnim aranžmanima, balonima i rođendanskom tortom u obliku srca na tri nivoa. Posebno iznenađenje bilo je veliko platno na kom je pisalo „Kraljice, srećan ti rođendan“.

I.V.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Seka proslavila 29. rođendan!

Izvor: Tracara.com, 26.Apr.2010

Popularna folk pevačica u poslednje vreme bila je zatrpana mnogobrojnim obavezama, pa joj je za njen 29. rođendan dečko Veljko priredio fenomenalan vatromet i žurku iznenađenja. Prošle godine Seka je svoj rođendan proslavila u beogradskom klubu Kolonijal San, ali ovoga puta njen parti je imao...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.