Saučesnik Milićeva 14 dana posle udesa vozio Lukinu maćehu

Izvor: Kurir, 22.Avg.2014, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saučesnik Milićeva 14 dana posle udesa vozio Lukinu maćehu

Taksista Saša Janković primio u vozilo Sanju Jovanović, ali nije ni pokušao da joj ispriča šta se desilo 25. jula na mostu

BEOGRAD - Taksista Saša Janković, kojem je određen pritvor zbog pomaganja Marku Milićevu (33), osumnjičenom da je 25. jula na Brankovom mostu pregazio Luku Jovanovića (21), u svom taksi vozilu je dve nedelje posle tragedije na mostu vozio Sanju Jovanović, Lukinu maćehu, saznaje Kurir!

Sanjina dobra prijateljica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << I. M. ispričala je za Kurir da je Sanja prepoznala taksistu nakon što je u medijima izašla njegova fotografija.

- Ona je 9. avgusta sa ćerkom na Kalenić pijaci zaustavila vozilo Pink taksija. Tražila je vožnju do Rakovice, a taksista joj je bio čudan jer je sve vreme bio namrgođen i ćutljiv, što se retko dešava - priča za Kurir Sanjina prijateljica.

Dobro pamti lica

Ona dodaje da Sanja odlično pamti lica ljudi, i to vrlo dobro znaju svi oni koji je poznaju.

- Šok kod Sanje je usledio onog dana kad je u novinama ugledala fotografiju taksiste koju su objavili mediji. Sanja je bila užasnuta jer je sigurna da je taj čovek nju prepoznao, budući da su svi mediji objavljivali njene i Bojanove fotografije, a opet je ćutao! Naročito ju je pogodilo to što taj taksista ima decu, a nijednog trenutka mu nije palo na pamet da ispriča policiji šta se desio i da na taj način makar malo opere svoj greh - rekla je Sanjina prijateljica.

Morao sam da ćutim

Taksista Saša Janković je na saslušanju u policiji ispričao da je morao da ćuti jer mu je Marko Milićev pretio da će mi ubiti ženu i dvoje dece.

- Znam da se danima govorilo o ubistvu Luke Jovanovića i znao sam da policija traga za vozačem, ali zaista sam bio uplašen za živote članova svoje porodice i zato sam ćutao - rekao je Janković.

(J. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.