Saradnja Srbije i Rusije na izgradnji Centra za nuklearnu nauku, tehnologije i inovacije u Srbiji

Izvor: Danas, 03.Sep.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja Srbije i Rusije na izgradnji Centra za nuklearnu nauku, tehnologije i inovacije u Srbiji

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović i zamenik generalnog direktora i direktor bloka za međunarodnu saradnju ruske državne korporacije "Rosatom" Nikolaj Spaski potvrdili su danas nakon sastanka u Beogradu spremnost dve strane da sarađuju na izgradnji Centra za nuklearnu nauku, tehnologije i inovacije na teritoriji Srbije, saopšteno je iz kabineta tog ministarstva. Članak Saradnja Srbije i Rusije na izgradnji Centra za nuklearnu nauku, tehnologije i inovacije u Srbiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Popović i Spaski razgovarali o saradnji u oblasti primene nuklearne energije

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2019

Popović i Spaski su potvrdili spremnost dve strane da sarađuju na izgradnji Centra za nuklearnu nauku, tehnologije i inovacije na teritoriji Republike Srbije Ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Srbije Nenad Popović i zamenik generalnog direktora i direktor bloka...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.