Izvor: Piplmetar.rs, 06.Maj.2024, 09:31

Sa 3 meseca ostavljena kod bake, majku mesecima nije viđala: Šta je sve iznela u javnost ćerka Goce Božinovske

I. C.

Jelenina ispovest šokirala je ljude
Foto-kolaž: Youtube/Grand Magazin, Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske i Radeta Vučkovića, prvi put je javno iznela kroz šta je sve prošla kao dete, rekavši da je kao beba ostavljena kod bake i da nije imala zaštitu onda kada joj bila potrebna.
Kako je istakla – njena majka je njena baka.
Međutim, u jednom trenutku je navela i da „ne bi bilo dobro“ kada bi javno rekla šta je sve doživela, što je i te kako zabrinulo sve koji su čuli ove reči i svi se pitaju na šta je Jelena mislila.
– Slaba sam na malu...
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seka zgranuta potresnim priznanjima ćerke Goce Božinovske o detinjstvu, javno reagovala: „Pretužno…“

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Maj.2024

N. L. . .. Na Jeleninu bolnu ispovest niko nije ostao ravnodušan .. Foto-kolaž: Youtube/Grand Magazin, Nikola Tomić . . Pevačica Jelena Vučković ispričala je prvi put javno svoju tužnu i tešku životnu priču, na šta je reagovala i...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Ispovijest Jelene Vučković, kćerke Goce Božinovske: "Kao bebu su me ostavili kod bake"

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2024

Jelena Vučković, kćerka Goce Božinovske i Radeta Vučkovića, prvi put je javno iznijela kroz šta je sve prošla kao dijete, rekavši da je kao beba ostavljena kod bake i da nije imala zaštitu onda kada joj bila potrebna.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.