SUDAR VERE,KULTURE I OBIČAJA! „Policajci“ žele trofejom da izvade sezonu

Izvor: Piplmetar.rs, 26.Feb.2023, 10:31

SUDAR VERE,KULTURE I OBIČAJA! „Policajci“ žele trofejom da izvade sezonu

TREĆI derbi ove sezone, 433. u istoriji. Profimedia
Veliki rivali će boriti bitku za trofej Liga kupa na “Hempden parku“ od 16 časova. Ovo će biti 433. “Historical firm“ u istoriji. Rendžers je u blagoj prednosti, slavio je 168 puta, Seltik je ostvario 162 pobede dok je 102 puta viđen remi. Zanimljivo je da su odigrali 50 derbija u Liga kupu i da su potpnuo izjednačeni na njima, oba tima imaju po 24 pobede a viđena su i dva nerešena susreta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Rendžers igra fenomenalno od kada je Majkl Bin preuzeo ekipu za vreme Svetskog prvenstva. Na 14 utakmica u svim takmičenjima, prošlogodišnji finalista Lige Evrope je ostvario 13 pobeda i odigrao remi sa Seltikom. Prošlog vikenda rutinski je savladao Livingston sa 1:3. “Policajci“ su ovo takmičenje osvajali rekordnih 27 puta, poslednji effect 2011. godine.
Šta tek reći za Seltik. Izabranici Angelosa Postekoglua igraju fantastično tokom čitave sezone, prvi su u prvenstvu sa plus devet u odnosu na Rendžers i može se reći da su maltene osvojili titulu. U sjajnoj su seriji od devet vezanih pobeda u svim takmičnjeima i danas će probati da zabeleže i desetu. “Kelti“ su prošle nedelje dominantno porazili Aberdin rezultatom 4:0 na “Seltik parku“.
Ovo će biti treći “outmoded firm“ u tekućoj sezoni. Na prvom derbiju je slavio Seltik sa 4:0, a na drugom je viđena podela bodova, 2:2.
Verujemo da ćemo gledati jednu jako zanimljivu i borbenu utakmicu i očekujemo da bude golova.
NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,42)
Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije






Opširnije
Izvor: Novosti.rs


Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Seltiku pobeda u Old Firmu i novi trofej

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Feb.2023

U 433. Old Firm derbiju koji je odigran u okviru finala Liga kupa Seltik je savladao Rendžers 2:1 i osvojio novi trofej.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.