STRAHINJA IZ ARANĐELOVCA JE NESTAO PRE 23 DANA: Rekao devojci da ide po cigare i od tada ga nema

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2020, 16:52

STRAHINJA IZ ARANĐELOVCA JE NESTAO PRE 23 DANA: Rekao devojci da ide po cigare i od tada ga nema

"U februaru ove godine smo izgubili bebu, to nam je teško palo oboma"

Stahinja Beloševac (31), koji živi sa svojom devojkom i ocem, nestao je 12. jula u 7.30 sati u blizini svoje kuće u naselju Seničani u Aranđelovcu, odakle mu se gubi svaki trag.

Strahinjina devojka Jelena Mladenović, s kojom tri godine živi u vanbračnoj zajednici, kaže da je on tog jutra izašao u 7.30 sati, s namerom da kupi cigare.

- Obukao se, ja sam ostala kod kuće, otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i odjednom isključio telefon i odjednom ga više nema. Gubi mu se svaki trag, glas. Kad god bi imao neke obaveze u gradu, ostao bi pola sata, sat, ovo je prvi put da ga nema - priča Jelena i dodaje da Strahinja nije poneo ništa sa sobom, samo telefon.

- Posle nekog vremena pogledala sam rančeve i videla da fali jedan stariji ranac. Moja je pretpostavka da ga je on sklonio tokom noći. Nije poneo ništa od stvari. Nismo imali problema i svađa - dodaje Jelena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"REKAO JE DA IDE PO CIGARE I OD TADA SE NIJE VRATIO" Strahinja Belošević (31) nestao je pre 23 dana, sa sobom nije poneo ništa OSIM TELEFONA

Izvor: Blic, 03.Avg.2020

Stahinja Beloševac (31), koji živi sa svojom devojkom i ocem, nestao je 12. jula u 7.30 sati u blizini svoje kuće u naselju Seničani u Aranđelovcu, odakle mu se gubi svaki trag.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.