Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2020, 22:57

NESTAO MLADIĆ (19) NA BUBLIČKOM JEZERU: Došao sa društvom i odjednom ga nije bilo! Odmah krenula potraga

Na Bubličkom jezeru juče popodne nestao je mladić od 19 godina iz sela Lukomir kod Žitorađe

. Tokom jučerašnjeg dana organizovana je potraga, kao i danas prepodne, ali od mladića ni traga.

- Na jezero je došao sa društvom. Bila je ogromna gužva. Odjednom je neko prijavio nestanak oko 15.30 i od tada kreće potraga. Ostale su mu papuče na obali, kao i mobilni telefon - kazala nam je osoba upućena u slučaj. Prema  saznanjima policija je u nedelju uveče do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 23 sata tragala za mladićem. Njegovo društvo je uzelo i pedolinu, pa su po jezeru tražili tragove. Na žalost mladića još nema.

- Ne znamo da li je nestao u vodi, ili negde drugde. Svi se nadamo da je živ - rekla nam je jedna od osoba prisutnih te večeri na jezeru.

I tokom današnjeg prepodneva policija je sa ocem mladića bila je na jezeru, ali nisu ništa pronašli. Nezvanično smo saznali da će sutra da se uključi i vojska u potragu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.