ŠTA JE POLICIJA TRAŽILA U HRKALOVIĆKINOM STANU? Čitav proces izveden u potrazi za OVIM predmetima

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2021, 22:00

ŠTA JE POLICIJA TRAŽILA U HRKALOVIĆKINOM STANU? Čitav proces izveden u potrazi za OVIM predmetima

Razlog njenog hapšenjapokretanje istrage u vezi sa prikrivanjem tragova i dokaza u slučaju ubistva karatiste Vlastimira Miloševića?

Pretres u stanu bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović izvršila je danas po podne policija, nakon što joj je prethodno uručila rešenje o hapšenju, u trenutku kada se odazvala pozivu Sektora unutrašnje kontrole (SUK) u zgradi na Novom Beogradu.

Kako se nezvanično saznaje, policija je ciljano tražila dva rokovnika, a da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li ih je na posletku i pronašla i zaplenila, zasad nije poznato.

Prema saznajima, zanimljivo je što policija nije zaplenila Hrkalovićkin kompjuter već je čitav pretres izveden upravo zbog potrage za spornim rokovnicima.

Šta se u njima nalazi takođe nije poznato, a zvanično još uvek nije ni saopšteno zašto je uhapšena.

Mediji su preneli da je razlog njenog hapšenja navodno, pokretanje istrage u vezi sa prikrivanjem tragova i dokaza u slučaju ubistva karatiste Vlastimira Miloševića, koji je izrešetan na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta u januaru 2019. Za to ubistvo najpre je uhapšen i osumnjičen Veljko Belivuk, ali je do kraja istrage, zbog nedostatka dokaza optužen samo za pomaganje, da bi nakon suđenja volšebno bio i oslobođen.

Belivuku se u tom postupku sudilo sa Markom Miljkovićem, inače kumom ubijenog karatiste, ali je i on oslobođen krivice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.