SRPSKA ELITNA PROSTITUTKA PRIZNALA SVE: Evo s kim je spavala, koliko je to koštalo, u kojim hotelima je “radila”…

Izvor: Telegraf.rs, 13.Mar.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA ELITNA PROSTITUTKA PRIZNALA SVE: Evo s kim je spavala, koliko je to koštalo, u kojim hotelima je “radila”…

Jedna od devojaka koja je pre dve godine uhapšena zbog elitne prostitucije zajedno sa Šapčaninom M. M, detaljno je opisala svoje "poslovanje" s njim. Ona je navela da je M.M. upoznala u oktobru 2013. godine i da je pitala "da li može da počne da se odaje prostituciji".

- Dogovorili smo se da seksualne usluge pružam svakodnevno u večernjim satima. Cena klasičnog seksa bila je 150 evra za sat vremena i od toga bi meni ostalo 100 evra dok bih M.M. davala 50. Odgovarao mi je taj dogovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i počela sam da "radim" odmah. U proseku bih na nedeljnom nivou imala sedam "poslova" - priča ona, pa nastavlja:

Foto: Profimedia/Alamy

- Kad bi M.M. našao posao, porukom bi me obavestio o hotelu i broju sobe u koju treba da idem. Seksualne usluge sam pružala u hotelima "Moskva", "Luks", "Hajat", "Falkenštajner" i "Holidej in", kao i na različitim adresama u Beogradu - izjavila je ona.

Kako je dodala, u hotele je išla zbog seksa sa stranim državljanima, a u stanove sa Srbima.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ona je takođe navela da joj je M.M. dao "radni" telefon i objasnila je da su svi uključeni u prostituciju menjali brojeve svakog meseca. M.M. je takođe angažovao sekretaricu koja je umesto njega slala poruke i obaveštavala devojke o mestu sastanka i imenima klijenata sa kojima bi trebalo da se nađu.

- Poslednjeg klijenta sam imala nedelju dana pre hapšenja i to u hotelu "Metropol", mislim da je bip Švajcarac. Imali smo klasični seks za 150 evra. Tada sam na "posao" išla taksijem. Inače bi po mene dolazio jedan od dvojice vozača.

- Oni su me vozili u automobilima koje je nabavljao M.M, a vozila sam se u "hondi", "mercedesu" i "pasatu". Od devojaka koje rade za M.M, znam neke koje su poznatije u javnosti, ali njihove brojeve telefona nemam niti se družim sa njima privatno - ispričala je ona.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRPSKA ELITNA PROSTITUTKA DO DETALJA OPISALA SVOJ POSAO: Evo sa kim je gde spavala i za koliko novca

Izvor: Kurir, 13.Mar.2017

...Ona je navela da je MM upoznala u oktobru 2013 godine i da je pitala “da li može da počne da se odaje prostituciji“.."Dogovorili smo se da seksualne usluge pružam svakodnevno u večernjim satima Cena klasičnog seksa bila je 150 evra za sat vremena i od toga bi meni ostalo 100 evra dok bih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.