SRAMOTNA IZJAVA DRITANA ABAZOVIĆA: Podržava odluku o proterivanju ambasadora Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 01:09

SRAMOTNA IZJAVA DRITANA ABAZOVIĆA: Podržava odluku o proterivanju ambasadora Srbije!

Dritan Abazović gostovao je u emisiji "Načisto" na televiziji Vijesti.

- Moj prvi zadatak će biti da pozovem direktora Uprave policije i vrhovnog državnog tužioca. Ja sam to sebi zadao kao zadatak i od njih će zavisiti da li mi možemo da krenemo da radimo plan A ili da krenemo na plan B. Ono što bih volio kao završnu poruku da pošaljem, pozivam sve ljude, da budu partneri ove vlade i zajedno radimo dobre stvari za Crnu Goru - rekao je Dritan Abazović gostujući u emisiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Načisto".

Kazao je da ova vlada kako god je zvali, ovo je vlada poštenih ljudi.

Komentarišući proterivanje ambasadora Srbije Vladimira Božovića i to što se svi slažu da su njegove izjave potpuno neprimerene, mešanje u unutrašnje stvari rekao i da URA neće "dozvoliti da bilo ko na bilo koji način ponižava Crnu Goru".

- Ono što bi bila moja sugestija, da me ikada pitao ambasador da li treba da ode na skup gde je to izjavio bih mu rekao voleo bih da tamo ne ideš. Naravno, to je njegovo lično pravo. Sa mog stanovišta to su uvredljive stvari za državi... Spremni smo da okrenemo novi list. Da li će Beograd to da prihvati ili neće ostaje da se vidi - rekao je Abazović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.