Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2022, 23:04

SP Katar: Portugal razmontirao Švajcarsku na putu ka četvrtfinalu (VIDEO)

U posljednjem meču osmine finala na Mundijalu u Kataru sastale su se selekcije Portugala i Švajcarske. Portugal je razmontirao Švajcarce i slavio rezultatom 6:1 koji ih je odveo u četvrtfinale gdje se susreću sa Marokom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

PORTUGALIJA DEKLASIRALA ŠVAJCARSKU! Ubedljivih 6:1 za novo četvrtfinale! Ronaldo deo meča proveo na klupi, Ramoš nova zvezda!

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Dec.2022

Fudbaleri Portugala su poslednji učesnik četvrtfinala Mundijala u Kataru. Oni su u Lusailu deklasirali Švajcarsku rezultatom 6:1 u meču osmine finala i zakazali duel sa Marokom, koji je ranije danas eliminisao Španiju. Kristijano Ronaldo jeste jedan od najboljih svih vremena, ali on je u njegovim...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.