Izvor: Pančevac-online.com, 06.Dec.2022, 23:02

PORTUGALIJA DEKLASIRALA ŠVAJCARSKU! Ubedljivih 6:1 za novo četvrtfinale! Ronaldo deo meča proveo na klupi, Ramoš nova zvezda!

Fudbaleri Portugala su poslednji učesnik četvrtfinala Mundijala u Kataru. Oni su u Lusailu deklasirali Švajcarsku rezultatom 6:1 u meču osmine finala i zakazali duel sa Marokom, koji je ranije danas eliminisao Španiju. Kristijano Ronaldo jeste jedan od najboljih svih vremena, ali on je u njegovim godinama „teg“ ovog tima i mnogo će mu bolje leći […] The post PORTUGALIJA DEKLASIRALA ŠVAJCARSKU! Ubedljivih 6:1 za novo četvrtfinale! Ronaldo deo meča proveo na klupi, Ramoš nova zvezda! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Ronaldo demonstrativno napustio teren dok su Portugalci slavili prolazak u četvrtfinale

Izvor: Danas, 07.Dec.2022, 10:09

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena Kristijano Ronaldo nije učetvovao u slavlju svoje ekipe nakon što je Portugalija pobedila Švajcarsku (6:1) u osmini finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.