ŠOKANTNA SCENA NA SAHRANI: Dok su sahranjivali pokojnika, iz sanduka se začuo njegov glas (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNA SCENA NA SAHRANI: Dok su sahranjivali pokojnika, iz sanduka se začuo njegov glas (VIDEO)

Očigledno u dogovoru sa nekim od porodice, audio-poruka je bila ostavljena u kovčegu, a sudeći po reakciji svih okupljenih čini se da je za života bio prilično zabavna osoba.

Sahrane su obično tužni događaji, gde se rodbina i prijatelji opraštaju od voljene osobe. Da ne mora uvek da bude tako, pokazao je jedan Irac koji okupljene na svojoj sahrani zabavnom posmrtnom porukom ostavio u suzama, ali ne onim tužnim.

Sanduk je već spušten u raku, a rodbina i prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bili su okolo pognutih glava, kada se odjednom začulo kucanje o drvo. Ubrzo se prolomio i glas preminulog: "Halo, gde sam ovo? Halo, ima li koga? Pustite me odavde!"

Snimak je podeljen na društvenoj mreži Redit, gde je brzo stekao veliku popularnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DOK SU SAHRANjIVALI POKOJNIKA, IZ SANDUKA SE ZAČUO NjEGOV GLAS: "Halo, gde sam ovo? Pustite me" (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Okt.2019, 00:11

Audio-poruka je bila ostavljena u kovčegu Sahrane su obično tužni događaji, gde se rodbina i prijatelji opraštaju od voljene osobe. Da ne mora uvek da bude tako, pokazao je jedan Irac koji okupljene na svojoj sahrani zabavnom posmrtnom porukom ostavio u suzama, ali ne onim tužnim.Sanduk...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.