DOK SU SAHRANJIVALI POKOJNIKA, IZ SANDUKA SE ZAČUO NJEGOV GLAS: Halo, gde sam ovo? Pustite me (VIDEO)

NovostiOnline

14. 10. 2019. u 16:30

Audio-poruka je bila ostavljena u kovčegu

ДОК СУ САХРАЊИВАЛИ ПОКОЈНИКА, ИЗ САНДУКА СЕ ЗАЧУО ЊЕГОВ ГЛАС: Хало, где сам ово? Пустите ме (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Sahrane su obično tužni događaji, gde se rodbina i prijatelji opraštaju od voljene osobe. Da ne mora uvek da bude tako, pokazao je jedan Irac koji okupljene na svojoj sahrani zabavnom posmrtnom porukom ostavio u suzama, ali ne onim tužnim.

Sanduk je već spušten u raku, a rodbina i prijatelji bili su okolo pognutih glava, kada se odjednom začulo kucanje o drvo. Ubrzo se prolomio i glas preminulog: "Halo, gde sam ovo? Halo, ima li koga? Pustite me odavde!"

Očigledno u dogovoru sa nekim od porodice, audio-poruka je bila ostavljena u kovčegu, a sudeći po reakciji svih okupljenih čini se da je za života bio prilično zabavna osoba.

Snimak je podeljen na društvenoj mreži Redit, gde je brzo stekao veliku popularnost.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Neimar

14.10.2019. 18:08

U Ilijasu KO'd Sarajeva umro coven sahrana I na groblju daga otvore oslednji put kada sugar otvorili covek ustane is kovcega neki pobegli neki u nesvest on kovceg I nazad kuci naide ored kuce komsije muslimana ovaj ga it's stato vices on kaze neka valjace code kuci Ovi stosu ostali da spremaju kadase vratesa sahraneon mislijo damuse cerka udaje I on sa vrata za kogase udaje sve u nesvest toje istinit dogadaj imabjudi Jo's zivi koji to mogu osveldocit

Milomir

14.10.2019. 18:17

Ovaj covek je vise ziv od onih koji ovo ne preporucuju. Primite moje iskreno sazaljenje.

Jelena

14.10.2019. 20:59

Meni je ovo morbidno i cudno je da niko nije odreagovao "normalno" tj da trazi da se otvori kovceg misleci da je covek stvarno ziv.

i tada sam Vam pisao:Nisam prorok!

15.10.2019. 09:09

Ostajem pri tome!Garntujem!Nije daleko,vremenski naravno,radio "Jagodina",ce emitovati..."Pozdrave i zelje"...Za dve vrste Ispracaja!Jedne za odlazk u vojsku,dok ce drugi biti,za "srecan put,i neka je laka zemlja"."Mom dragom muzu,svesteniku parohijske crkve u Donjem Vrljikovcu,sve najbolje,na sahrani Kurte Murtovica.Uz pesmu "Zivot brzo prodje,smrt ce trajati duze",pridruzujemo se,srecnicima,koji ostadose...Popova supruga,Popadija,sa decom i unucicima.P.S.Posle zadnje lopate,jedno kolce...

mnoge komentare ne objavljujete...

15.10.2019. 09:17

...iz samo Vama poznatih razloga.Ni tu ljutnje nema....Mozda bi,ponekad,bilo ljudski,kada bi pokazali milost...?Ako ne prema,nepismenima...Onda,prema pismenima,koji u najmanju ruku,znaju da citaju...Nema potrebe,da bruku izvedete na giljotinju...Ipak ste Vi,kada zagusti,ozbiljan list,u kome rade sposobni,skolovani ljudi...A Vasa "sita i resta",znaju i te kako,da...Postedite,jos jednom,i Vas i nas....Nasi smo...

kada odbacimo "morbidno",bolesno...

15.10.2019. 09:31

...odvratno,malogradjansko,pagansko...Kada zavrsetkom visih,visokih skola i akademija,ne budemo iz neukusnog,blesavog,blesavog,uvrnutog,odvratnog,i drustva,u "morbidno",bice nam i lakse i lepse...Cuvajuci nas jezik,lakse cemo shvatiti,da su Zivot i Smrt,najverniji drugari!Dok mi placemo,urlamo i naricemo,negde drugde,pevaju igraju,vesele se...SIGURNO!!!Ne zbog gubitka,jednog zivota!Ima u svemu tome,neke druge istine.I na kraju...Ko nam garantuje,da je nacin na koji mi sahranjujemo,PRAVI?Ko sme?!

Radisa

15.10.2019. 12:33

Imao jedan lik kod nas sto se citav zivot salio. Zadnje reci pre nego sto je preminuo su mu bile: "E ljudi, odo' ja!"