ŠOK U JUTARNJEM PROGRAMU Voditelj javno svima rekao: Moj sin ima koronu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U JUTARNJEM PROGRAMU Voditelj javno svima rekao: Moj sin ima koronu

Niko nije očekivao da će to reći

Voditelj Piters Morgan (54) otkrio je u jutarnjem programu "Dobro jutro Britanijo" da njegov sin ima simptome korona virusa. Ovo priznanje došlo je u toku emisije dok je razgovarao sa gostom koji ima simptome.

- Jedan od mojih sinova ima simptome. Blage. Moj najmlađi dečak je oboleo - rekao je voditelj.

Piters ima tri sina sa bivšom suprugom, a njegov najmlađi sin ima 19 godina i zove se Albert.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Ujedinjenom Kraljevstvu je do sada registrovano 25,150 slučajeva korona virusa, a 1.789 ljudi je umrlo. Britaniji preti "cunami korona virusa", za dve nedelje ostaće bez mesta na intenzivnoj nezi

Izvršni direktor Nacionalne službe za zdravlje u Velikoj Britaniji Kris Hopson upozorio je da u narednim danima može doći do opšteg kolapsa bolnica u Londonu zbog korona virusa, istakavši da im preti “cunami pacijenata”.

- Medicinske ustanove su prebukirane pacijentima koji su ozbiljno bolesni. Brine broj inficiranih koji stiže u kratkom vremenskom roku i kako su u teškom stanju. Bukvalno dolaze u talasima - rekao je Hopson u razgovoru sa BBC Radio 4.

Britanski lekar upozorava: "Biće dobro ako bude manje od 20.000 mrtvih"

Ujedinjeno Kraljevstvo će proći dobro ako epidemiju korona virusa završi sa manje od 20.000 mrtvih, rekao je Stiven Povis, direktor Nacionalne zdravstvene službe.

On je na konferenciji za novinare u vladi rekao da u Londonu još nisu popunjene sve jedinice intenzivne nege, a da zdravstvene službe pripremaju više objekata za prijem pacijenata u kritičnom stanju, prenosi Rojters.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.