SNIMCI NOE OTKRIVAJU UŽAS Jedna stvar na telu ubijene tiktokerke uzburkala društvene mreže (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 21:26

SNIMCI NOE OTKRIVAJU UŽAS Jedna stvar na telu ubijene tiktokerke uzburkala društvene mreže (VIDEO)

Noa Milivojev (18) ubijena je na svirep način, a njeno telo isečeno je na delove, za šta je osumnjičen muškarac (33) koji je zločin navodno počinio u dvorišnom stanu u centru Beograda.

Osumnjičeni je uhapšen juče, 6. jula, nakon što je policija u kupatilu stana pronašla ostatke tela Noe Milivojev. Telo je poslato na DNK analizu, a pronađene su roze kikice po kojima je bila prepoznatljiva.

On je policajcima priznao da je izvršio ubistvo, da bi naknadno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao da se "ne seća na koji način je isekao njeno telo i spakovao ga u kese".

Komšije su ispričale da je između njega i Noe često dolazilo do sukoba, a neposredno pre njenog nestanka intervenisala je policija. Nou su čuli kako u hodniku zgrade viče da joj vrati lične stvari i nakon toga je nisu videli, a osumnjičeni je nakon nekoliko dana viđen kako iz stana iznosi ženske stvari.

Od tragične vesti, da je Noa ubijena, društvenim mrežama dele se njeni snimci na kojima se jasno vide brojne ogrebotine, rane i ožiljci koje ima po telu. Na jednom snimku primetno je da je Noa bila skroz isečena po butinama, dok je po licu, vratu i prsima imala užasne rane. Jasno da je Noa, sudeći i po izjavama onih koji su je poznavali, bila žrtva nasilja.

- Živele smo zajedno u Beogradu, ona je nestala 17. juna, trebalo je da izađemo u jedan klub, ona je rekla da ide kod dečka i počela je da plače, počela je da me ljubi, bilo mi je sumnjivo.

Ona mi je rekla da idem, ja sam otišla i onda je dva dana nije bilo, a uvek mi se javljala, ja sam joj slala poruke, uvek mi se javljala i ja sam posle dva dana morala da prijavim da je nestala - rekla je u ispovesti Noina cimerka i dodala da je ona prijavila Noin nestanak.

- Ja sam zvala policiju da prijavim, pa sam došla do njene mame, onda mi se žena javila, bila sam juče da dam izjavu i juče su je našli - istakla je ova devojka.

Dodala je i da je Noa već imala probleme sa osumnjičenim za njeno ubistvo tokom veze, te da ju je on psihički i fizički maltretirao.

- On je nju maltretirao, tukao, imali su lošu vezu, bili su skoro 7 meseci zajedno - ispričala je cimerka Noe za Republiku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRIJATELJ NOINOG UBICE OTKRIO STRAVIČNU ISTINU: Evo zašto hoda pomoću štaka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 16:46

Njeno telo pronađeno je unakaženo, delovi u kesama...Tiktokerka Noa Milivojev (18) ubijena je na svirep i užasan način, nakon što ju je ubica raskomadao, i delove njenog tela popakovao u kutije i kese...Njeno telo unakaženo je do neprepoznatljivosti, a za ovaj monstruozni zločin sumnjiči se muškarac...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.