PRIJATELJ NOINOG UBICE OTKRIO STRAVIČNU ISTINU: Evo zašto hoda pomoću štaka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 16:46

PRIJATELJ NOINOG UBICE OTKRIO STRAVIČNU ISTINU: Evo zašto hoda pomoću štaka!

Njeno telo pronađeno je unakaženo, delovi u kesama.

Tiktokerka Noa Milivojev (18) ubijena je na svirep i užasan način, nakon što ju je ubica raskomadao, i delove njenog tela popakovao u kutije i kese.

Njeno telo unakaženo je do neprepoznatljivosti, a za ovaj monstruozni zločin sumnjiči se muškarac (33), koji je zločin navodno počinio u stanu u strogom centru Beograda.

Osumnjičeni je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu, a njegov drug >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne krije šok zbog ovakvih vesti i otkriva da se osumnjičeni ponašao povučeno otkako je doživeo saobraćajnu nezgodu, zbog koje i danas nosi štake.

- On je iz jednog manjeg mesta blizu Beograda. U srednjoj školi je imao saobraćajku, od tada nosi štake. Bio je dosta povučen, nije se družio sa nama, niti izlazio. Dosta droge je koristio, sve i svašta, a bio je i na lekovima. Uvek je muvao i bio sa dosta mlađim devojkama od sebe - počeo je prijatelj i dodao:

- Posle se preselio u centar i počeo je da radi sa kompjuterima. Znam mu i porodicu, svi su super i sa svima su bili super. Stariji brat mu je radio pri vojsci. Ljudi na mestu. Dosta ga je poremetila saobraćajka, kada je pao s traktora u šumi, ali dugo nismo u kontaktu, a i čuo sam da je bio i na psihijatriji - rekao je on za Telegraf.

Podsetimo, osumnjičenom muškarcu (33) na teret se stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.