SNEG STIŽE I U BEOGRAD Meteorolozi najavljuju formiranje belog pokrivača, EVO I KADA

Izvor: Blic, 12.Feb.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNEG STIŽE I U BEOGRAD Meteorolozi najavljuju formiranje belog pokrivača, EVO I KADA

Beograđani, pripremite se za susnežicu i sneg. Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda u utorak i sredu nas očekuju niske temperature i kiša sa susnežicom 13. i 14. februara, a prekosutra čak i formiranje tanjeg snežnog pokrivača, prvog u 2018. godini.

„Beokom servis” zato apeluje na Beograđane da osiguraju predmete na svojim terasama, kako se ne bi dogodilo da usled pojačanog vetra odlete sa terase i ugroze bezbednost lica i imovine.

- Potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je osigurati i isturene delove objekata, fasade sklone padu i oluke, kao i predmete na ravnim krovovima - upozoravaju iz “Beokoma”.

Zbog situacije koju mogu prouzrokovati kiša i snežne padavine, Sekretarijat za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima („Beokom servis”) apeluje na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, posebno u višim delovima grada, a u skladu sa postavljenom signalizacijom i vremenskim uslovima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BEOGRAĐANI, PAŽNJA Stižu susnežica i sneg, morate što pre da uradite OVO

Izvor: Blic, 12.Feb.2018

Beograđani, pripremite se za susnežicu i sneg. Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda u utorak i sredu nas očekuju niske temperature i kiša sa susnežicom 13. i 14. februara, a prekosutra čak i formiranje tanjeg snežnog pokrivača, prvog u 2018. godini...„Beokom servis” zato...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.