SADA SU I OVO POČELI DA NAPLAĆUJU?! Beograđani u šoku zbog jedne stavke na računu, komentari na mrežama pljušte: Takvima bih i vazduh naplatio (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 12:58

SADA SU I OVO POČELI DA NAPLAĆUJU?! Beograđani u šoku zbog jedne stavke na računu, komentari na mrežama pljušte: "Takvima bih i vazduh naplatio" (FOTO)

U restoranu na Kosmaju gostima naplatili čašu vode.

Na društvenim mrežama nedavno je izazvao dosta pažnje račun koji je objavljen iz jednog restorana na Kosmaju. Dok visoke cene hrane na računu nisu bile iznenađujuće, izdvajanje čaše vode kao stavke za naplatu je izazvalo šok i diskusiju.

Fotografija računa je podeljena na Instagram stranici "serbialive_beograd". Na računu se vidi da je pola litre piva koštalo 340 dinara, hleb 140, porcija špageta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1.090, pica 840, dok je porcija lososa bila 1.790 dinara. Ukupan iznos računa je bio 11.190 dinara, ali ono što je posebno privuklo pažnju jeste naplata od 40 dinara za čašu vode.

- Ćao, restoran na Kosmaju, pogledajte predzadnji red, čašu vode naplaćuju. U pitanju je klasična česmovača, da ne bude zabune - piše uz priloženu fotografiju računa.

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Ono što su korisnici društvenih mreža primetili je da čili sos i čaša vode koštaju isto?! Zbog toga su mnogi pomislili da šankeri "toče vode iz flaše".

"Možda je voda iz balona onih na aparatu, prohlađena", "Voda sa česme nije za piće, sipaju vodu iz balona da ne bi naplaćivali flašice", glasili su komentari.

Iako je bilo mnogo onih koji su stali u odbranu restorana i podržali naplaćivanje vode, ipak je bilo više onih koji su ovo i te kako osudili.

"Majstore uzimaš terijaki rebarca i sojino mleko, takvim bih i vazduh naplatio", "Pošto vidim neki kažu oni plaćaju tu vodu koju pijete, onda nek naplate i salvete pošto iste kupuju, a takođe i struju za usisavanje objekta pošto vi gazite tu, a neko treba posle da usisava. a troši se struja prilikom usisavanja.. Ne bih im više nikada ušao u lokal", "Realno su mogli da naplate vodu i tečnost za sudove sa kojom su oprali sve ove čaše i tanjire.. šta kakve ima veze", "Sledeći put ponesi svoju viljušku - da ne plaćaš kuver", bili su samo neki do komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NA KOSMAJU ČAŠU ČESMOVAČE NAPLATILI 40 DINARA: Iz restorana ponudili objašnjenje cele situacije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024

Restoran ima svoj rezervoar za skladištenje sanitarne vode...Na društvenim mrežama pojavio se račun iz jednog restorana na Kosmaju, na kom stoji da je ukupan iznos 11.190 dinara...Jelo se i pilo, bilo je tu svega i svačega, ali najviše pažnje privlači pretposlednja stavka...Naime, kako se može...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.