ŠABANU POZLILO! Hitno prekinuto snimanje Pinkovih zvezda

Izvor: Blic, 16.Maj.2017, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠABANU POZLILO! Hitno prekinuto snimanje "Pinkovih zvezda"

Šabanu Šauliću pozlilo je na snimanju muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezde''. Kralj narodne muzike više nije mogao da izdrži nesnosnu svađu čiji su glavni akteri Maja Nikolić, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelovć Kemiš.

Njihova rasprava je u jednom trenutku postala nesnosna do te mere, da je Šauliću naglo skočio pritisak.

- Šabanu Šauliću pozlilo je na snimanju Pinkovih zvezda. On nije mogao da izdrži nesnosnu svađu između >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zorice, Maje i Kemiša, pa mu se slošilo. Šabanu je naglo skočio pritisak, osetio je malakasalost i nesvesticu zbog čega je snimanje prekinuto. Produkcija je odmah reagovala, pa je Šabanu ukazana medicinska pomoć - rekao je za Pink.rs izvor koji se našao na licu mesta.

Šaban je ipak, posle nekog vremena, odlučio da se vrati u stolicu.

- Posle desetak minuta Šabanu je bilo bolje, pa je snimanje nastavljeno, a lekar je sve vreme uz njega - završava naš izvor.

BONUS VIDEO: Evo šta je naša kamera zabeležila na snimanju:
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde,   Maja Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U STUDIJU! Šabanu pozlilo zbog brutalne svađe, prekinuto snimanje “Pinkovih zvezda”!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Maj.2017

Šabanu Šauliću pozlilo je na snimanju "Pinkovih zvezda" u Šimanovcima zbog svađe Maje Nikolić, Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša...Šaban više nije mogao da izdrži svađu i naglo mu je skočio pritisak, pa je snimanje na neko vreme moralo biti obustavljeno...- Osetio je malakasalost...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.