Rebić: Za vreme Guče i Bir festivala pojačane mere bezbednosti

Izvor: Beta Video, 31.Jul.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebić: Za vreme Guče i Bir festivala pojačane mere bezbednosti

BEOGRAD - Načelnik Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić kazao je danas da su letnji meseci posebno rizični za učesnike u saobraćaju, te da se Ministarstvo unutrašnjih poslova trudi da za vreme velikih festivala, poput Bir festa i Sabora trubača u Guči, pojača mere bezbednosti. On se zahvalio Apatinskoj pivari na donaciji od 10 alkometara i kazao da su preventivne akcije, kakava je ``Kad vozim - ne pijem``, veoma važne za podizanje svesti gradjana o bezbednom ponašanju u saobraćaju, naročito pred festivale. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Guča,   Beer fest,   Pivo

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

01.08.2014 ::: Apatinska pivara donirala 10 novih alkometara Saobracajnoj policiji

Izvor: AutoMagazin, 01.Avg.2014, 08:01

U susret predstojećim manifestacijama, Dragačevskom saboru u Guči i Belgrade Beer Fest-u, Apatinska pivara je u okviru edukativne akcije „Kad pijem, ne vozim“ donirala 10 novih alkometara Saobraćajnoj policiji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.....u želji da se podigne nivo...

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.