Raste broj mrtvih! U napadima na Šri Lanki 160 poginulih, RAZORENE CRKVE, DELOVI NA SVE STRANE (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raste broj mrtvih! U napadima na Šri Lanki 160 poginulih, RAZORENE CRKVE, DELOVI NA SVE STRANE (FOTO/VIDEO)

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za eksplozije.

Najmanje 160 osoba je poginulo, dok je više od 360 povređeno u eksploziji u katoličkim crkvama i hotelima u prestonici Šri Lanke u prestonici Kolombu i drugim delovima zemlje, javlja televizija NEWS 1ST.

Ranije je saopšteno da je bilo povređeno oko 280 osoba.

UPDATE: Death toll rises to more than 100 people after a series of bombings hit churches and luxury hotels in Sri Lanka https://t.co/ti8PB9o5QH >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/6Wdbbe7M5e

— Al Jazeera English (@AJEnglish) April 21, 2019

Kako je ranije javila agencija AFP, u crkvama i hotelima Šri Lanke je odjeknulo šest eksplozija — u tri crkve i tri hotela u prestonici Kolumba i drugim delovima zemlje, između ostalog u gradu Negombo.

Izvori u policiji su naveli da se jedna od eksplozija dogodila u crkvi Svetog Antonija u prestonici, kao i da je u mahom katoličkom gradu Negombo pogođena crkva Svetog Sebastijana.

Once again innocent peoples target and humanity is died.heartbreaking news coming from colombo, srilanka after coward people attack and killed more then 100 people.

Condolence with family who lost their precious diamonds and request people of srilanka to be calm and be together. pic.twitter.com/x3I1ucF3PI

— Haji Syed Ambar chishty (@ChishtyAmbar) April 21, 2019

Ta crkva je na svojoj Fejsbuk stranici postavila fotografije razaranja u unutrašnjosti zdanja i zatražila pomoć javnosti.

Bomb blast #Srilanka #Ester #Colombo pic.twitter.com/81qQRdXi0W

— Honey Badger (@HoneyBadgerRulz) April 21, 2019

Na snimcima i slikama se vide razorene crkve i hoteli, delovi su rasuti svuda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.