Rama: Do kada će duhovi prošlosti potkopavati put Srbije ka budućnosti

Izvor: RTS, 08.Dec.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rama: Do kada će duhovi prošlosti potkopavati put Srbije ka budućnosti

Albanski premijer Edi Rama obratio se preko Tvitera predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, zapitavši se kako je moguće da se u današnje vreme negira dokumentovani ratni zločin, kao što je Račak.
Reagujući na izjavu predsednika Srbije da je slučaj Račak bio prevara, Rama se zapitao do kada će Srbija živeti u samoobmani i potkopavati sopstveni put ka budućnosti, prenosi Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << onlajn.

"Zašto je tako teško razumeti i do kad će Srbija živeti u samoobmani i u poricanju jasne stvarnosti Kosova. Do kada će duhovi prošlosti i dalje potkopavati put Srbije ka budućnosti", poručio je Rama srpskom predsedniku.
"Prijatelji, prestanite sa samozavaravanjem o ratu koji je započeo stari krvavi režim u Beogradu. Treba ići dalje! Neka mrtvi sahrane mrtve. Napravimo mir i blagostanje za našu decu. Treba krenuti napred i izgraditi ovaj region kao uzoran model", napisao je albanski premijer na svom Tviter nalogu.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rama Vučiću: Do kada će duhovi prošlosti potkopavati Srbiju

Izvor: B92, 08.Dec.2019

Kosovska Mitrovica -- Albanski premijer Edi Rama poslao je preko Tvitera poruku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću...Rama je poslao poruku s pitanjem kako je moguće da se u današnje vreme negira, kako je naveo, dokumentovani ratni zločin, kao što je navodni masakr nad albanskim civilima u selu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.