RUSKI ZVANIČNICI SE OGLASILI: Ni traga od crne kutije

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2016, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSKI ZVANIČNICI SE OGLASILI: Ni traga od crne kutije

Pronalazak crne kutije utvrdiće tačan uzrok pada aviona

Ruski ministar za vanredne situacije Vladimir Pučkov izjavio je danas da još uvek nije pronadjena "crna kutija" niti bilo kakav audio zapis iz ruskog aviona koji se srušio u Crno more."

- Još uvek je nismo pronašli - rekao je Pučkov na konferenciji za novinare, a prenosi agencija Tas s. Ruski vojni avion srušio se juče ujutru u Crno more, nedaleko od Sočija, a niko od 92 ljudi nije preživeo.

Među stradalima su i 64 člana čuvenog Ansambla "Aleksandrov" i devet novinara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRAMOTA: Dok jedni danas oplakuju tragično nastradale Ruse, oni tvrde da ih je stigla zaslužena KAZNA!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Dec.2016

Pad aviona ruskog Ministarstva odbrane šokirao je juče čitav svet. Ljude je probudila tužna vest da se avion srušio u Crno more i da niko od 92 putnika nije preživeo. Ovo je veliki gubitak prvenstveno za Rusiju, ali i za sve nas, najviše zbog toga što je nastradao veliki broj značajnih umetnika,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Četiri verzije pada aviona

Izvor: Večernje novosti, 26.Dec.2016

Nađeni i na površinu izvađeni delovi ruskog aviona koji se srušio u Crno More i u smrt odveo 92 osobe. Do sada izvađeno 11 tela. Još nisu pronađene crne kutije. Loše vreme skrenulo avion ka Adleru MOSKVAOD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI" RUSKI eksperti, koji analiziraju uzroke...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.