RAZLOG JE BIZARAN: Ova baba u poslednjih 14 godina nije propustila nijednu sahranu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZLOG JE BIZARAN: Ova baba u poslednjih 14 godina nije propustila nijednu sahranu

Tereza Dojl je starica od 65 godina koja poslednjih 14 godina nije propustila nijednu sahranu u gradu Slau u Engleskoj.

Razlog je jako bizaran. Ona ide na sahrane da bi jela i pila.

Starica vozi bicikl i od kuće krene normalno obučena. Pred grobljem se presvuče u crno, izjavi porodici saučešće i počne da jede. Ona jede kao da sutra ne postoji.

Nakon što „utoli glad“ napuni torbu, sedne na bicikl i krene dalje.

Margaret Vajthed je nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sahranila kćerku. Kaže da je videla nepoznatu ženu kako se kreće među ožalošćenima. Starica je prišla Margaret, izjavila joj saučešće, čak se i upustila u razgovor. Pričala joj je kako je njena ćerka radila sa njom kao konobarica.

Margaret je to bilo čudno jer njena ćerka nikada nije radila kao konobarica. Jednom se dogodilo da je sa jedne sahrane otišla gladna, porodica nije donela ni hranu ni piće i Tereza je ostala „kratkih rukava“. Više sreće drugi put.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.