RAZARANJE NA JUGU AMERIKE: Ima mrtvih, tornado išao i na VRTIĆ (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Nov.2016, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZARANJE NA JUGU AMERIKE: Ima mrtvih, tornado išao i na VRTIĆ (FOTO) (VIDEO)

Najmanje pet osoba poginulo je u snažnim udarima tornada koji je pogodio južne delove SAD.

Američki meteorološki zavod saopštio je da je olujno nevreme tokom protekle noći stiglo na južni deo kontinenta i pogodilo savezne države Alabamu, Tenesi, Misisipi i Luizijanu, javlja Anadolija.

Meteorolozi najavljuju da bi talas olujnih vetrova trebalo da oslabi tokom noći.

Roki Harnen, zamenik šefa policije okruga Džekson, saopštio je da su tri osobe poginule, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a jedna teško povređena kada je tornado srušio montažni stambeni objekat u tom okrugu u Alabami.

On je kazao da je najmanje 20 objekata devastirano olujnim nevremenom i dodao da će materijalna šteta biti poznata tek kad oluja prođe.



Uporedo s tim, lokalni mediji javljaju da su dve osobe poginule u udaru tornada u Kamberlandu u Tenesiju. Nadležne službe dosad nisu objavile detalje o tom slučaju.

5 morts et des blessés entre #Alabama et #Tennessee #USA suite aux #tornades de la nuit dernière #tornado https://t.co/eOWrNjW8Lk pic.twitter.com/kCD1dQOmRd

— Keraunos (@KeraunosObs) 30. новембар 2016.

Mediji javljaju da je četvoro dece povređeno kada je olujni vetar oštetio vrtić u okrugu DeKalb u Alabami.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.