Izvor: Blic, 30.Nov.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažan tornado poharao Alabamu: Troje mrtvih i mnogo povređenih nakon velike oluje

Snažni tornado koji je protutnjao okrugom Džekson na severoistoku američke države Alabama odneo je tri života, a tačan broj povređenih još uvek nije poznat.

Tornado je poharao ovuoblast u sredu nakon ponoći. Patolog Džekson okruga Heri Lejni kazao je za Si-En-En da je prioritet zbrinjavanje povređenih građana.

Radar update 145am: Severe storms continue across the TN Valley this morning. 60+mph winds, a brief tornado possible with line. pic.twitter.com/4UybijudFh
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Izdato je upozorenje na tornado i stanovništvu je naloženo da ostane na sigurnom.

Vlasti još nisu saopštile imena stradalih osoba i način koji su stradale.

Snažno nevreme pogodilo je i američku državu Misisipi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Snažan tornado poharao Alabamu i Tenesi: Petoro mrtvih i mnogo povređenih nakon velikih oluja

Izvor: Blic, 30.Nov.2016

Snažni tornado koji je protutnjao okrugom Džekson na severoistoku američke države Alabama odneo je pet života, a tačan broj povređenih još uvek nije poznat...Tornado je poharao ovu oblast u sredu nakon ponoći. Patolog Džekson okruga Heri Lejni kazao je za Si-En-En da je prioritet zbrinjavanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.