Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tornado u SAD odnio pet života (FOTO)

VAŠINGTON - Najmanje pet osoba poginulo je, a desetine su povrijeđene nakon što je tornado u toku noći prošao kroz američke savezne države Alabamu, Tenesi i Misisipi, javljaju lokalni mediji.

Tri osobe nastradale su u mjestu Rozali, na sjeveroistoku Alabame, gdje se pojavio najmanje jedan tornado, a dvoje ljudi je izgubilo živote u okrugu Polk u Tenesiju, dok je nekoliko desetina povrijeđeno.

U okrugu Mekmin države Tenesi povrijeđeno je 20 osoba. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

U Ilderu u Alabami četvoro djece i nekoliko odraslih je povrijeđeno nakon što je tornado prošao u blizini obdaništa, saopštila je Nacionalna meteorološka služba.

Tornado, koji je bio praćen pljuskovima, uništio je i domove i radnje, te oborio dalekovode i drveće, prenijeli su lokalni mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

RAZARANJE NA JUGU AMERIKE: Ima mrtvih, tornado išao i na VRTIĆ (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Nov.2016

Najmanje pet osoba poginulo je u snažnim udarima tornada koji je pogodio južne delove SAD...Američki meteorološki zavod saopštio je da je olujno nevreme tokom protekle noći stiglo na južni deo kontinenta i pogodilo savezne države Alabamu, Tenesi, Misisipi i Luizijanu, javlja Anadolija...Meteorolozi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.