RASTE BROJ ŽRTAVA U TERORISTIČKOM NAPADU: Stravične scene na ulicama Jerusalima, jake policijske snage u gradu (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 22:01

RASTE BROJ ŽRTAVA U TERORISTIČKOM NAPADU: Stravične scene na ulicama Jerusalima, jake policijske snage u gradu (FOTO/VIDEO)

Napad se dogodio u sinagogi u naselju Neve Jakov, a osumnjičeni napadač je pucao na ljude dok su iz nje izlazili.

Broj poginulih u terorističkom napadu koji se danas dogodio u Jerusalimu porastao je na osam.

Policija je navela da je u napadu povređeno 10 ljudi i da osumnjičenu osobu za napad ubile snage bezbednosti nakon što je pokušao da pobegne, prenosi Jerusalim post.

Napad se dogodio u sinagogi u naselju Neve Jakov, a osumnjičeni napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pucao na ljude dok su iz nje izlazili.

❗️ At least 7 people were killed and 10 others injured in a shooting in #Jerusalem

It is reported that an unidentified man entered a synagogue in the Neve Yaakov district in eastern Jerusalem while praying and shot people. The shooter has been eliminated.

📰 The Jerusalem Post pic.twitter.com/gstX04EMPe

— NEXTA (@nexta_tv) January 27, 2023

 Ekipe Hitna pomoći su na licu mesta i pružaju povređenima prvu pomoć.

- Videli smo ženu i četiri muškarca kako leže na putu. Zadobili su prostrelne rane i nisu davali znake života. Mogli smo samo da potvrdimo njihovu smrt - rekao je bolničar Fadi Dekidek.

7 killed, 10 injured in synagogue terror attack in #Jerusalem 🇮🇱

Paramedics have arrived onto the scene and began providing treatment to those injured. pic.twitter.com/CAH9Paiv1B

— Israel Foreign Ministry (@IsraelMFA) January 27, 2023

Dodaje da je troje ranjenih, uključujući 70-godišnju ženu u kritičnom stanju i da su evakuisani u bolnicu Hadasa na planini Skopus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.