Putevi prohodni, pojačan saobraćaj uoči vikenda

Izvor: B92, 15.Apr.2016, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi prohodni, pojačan saobraćaj uoči vikenda

Beograd -- Putevi u Srbiji su prohodni, a uoči vikenda se očekuje pojačan saobraćaj, saopštio je jutros AMSS.

Kiša je tokom noći prestala, a prema najavama metereologa lepo i uglavnom sunčano vreme doneće lakšu i sigurniju vožnju.

Vozače pored suvih kolovoza, dobre vidljivost i umerenog inteziteta očekuje i dobra prohodnost na glavnim, državnim putevima.

Uoči vikenda, očekuje se pojačan saobraćaj, posebno u popodnevnim satima i to prvenstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na putevima koji vode ka vikend naseljima i izletištima.

Na naplatnim rampa se prolazi bez dužih zadržavanja, a više opreznosti za volanom se savetuje na deonice na kojima je zbog radova izmenjen režim saobraćaja.

Od danas, u periodu od 9 do 11sati i od 15 do 17 časova doći će do izmene režima saobraćaja na državnom putu IB reda, Raška-Jarinje.

Saobraćaj će povremeno biti obustavljan, a vršiće se naizmeničnim propuštanjem uz asistenciju saobraćajne policije.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMSS: Putevi prohodni, saobraćaj pojačan uoči vikenda

Izvor: Blic, 15.Apr.2016

Putevi u Srbiji su prohodni, a uoči vikenda se očekuje pojačan saobraćaj, saopštio je jutros AMSS...Kiša je tokom noći prestala, a prema najavama metereologa lepo i uglavnom sunčano vreme doneće lakšu i sigurniju vožnju...Vozače pored suvih kolovoza, dobre vidljivost i umerenog inteziteta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.