Pukla ljubav Stanije i Kikija, biće posla i za policiju!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2016, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukla ljubav Stanije i Kikija, biće posla i za policiju!

Starleta Stanija Dobrojević poručila je da će tražiti zaštitu od nadležnih organa ako njen kolega iz rijalitija Kristijan Golubović ne prestane da joj traži 25.000 evra koje je dobila za pobedu u "Farmi".

Zbog pritisaka koje trpi od Kristijana i ljudi iz njegovog okruženja Stanija razmišlja da zatraži zaštitu od nadležnih organa.

- Nisam želela da mešam policiju jer sam svojevoljno htela da poklonim pola nagrade Kristijanu. Međutim, došlo je do >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prekida našeg prijateljstva jer je hteo da mi uzme čitavu nagradu i ostavi me bez dinara! I dalje trpim pritisak i ako to uskoro ne prestane, obratiću se nadležnim organima - poručila je Stanija, prenose beogradski mediji.

Poznata starleta dodaje da će zbog svega što se dogodilo sumu namenjenu Goluboviću najverovatnije uplatiti u humanitarne svrhe.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.