Toliko od prijateljstva!

Izvor: Mondo, 08.Feb.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toliko od prijateljstva!

Starleta zbog pritisaka koje trpi od osuđivanog kriminalca i njegovih prijatelja odlučila da zatraži zaštitu od nadležnih organa.

Stanija i Kristijan se danima prepucavaju preko medija i društvenih mreža oko honorara koji je starleta obećala javno da će podeliti s njim.

Dobrojevićeva tvrdi da je Kristijan pretio da će joj uzeti celu nagradu i da mu nije dovoljna polovina koju mu je ona obećala.

"Nisam htela policiju u ovo da mešam, jer sam i sama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rekla da ću mu dati pola nagrade. Onda smo se posvađali i prestali da budemo prijatelji, jer on želi sve za sebe. I dalje trpim pritisak, a ovo ako ne prestane, obratiću se nadležnim organima", rekla je Stanija za "Informer".

Ona je izjavila i da zbog svega ovoga što se dešava, vrlo je verovatno da će sumu novca koju je obećala Kristijanu, uplatiti u humanitarne svrhe.

 

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.