Izvučeni prvi dobitnici novog ciklusa igre Uzmi račun i pobedi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2023, 05:50

Izvučeni prvi dobitnici novog ciklusa igre Uzmi račun i pobedi

U novom ciklusu nagradne igre Uzmi račun i pobedi večeras su izvučena prva dva dobitnika stanova u Beogradu.

U prvom izvlačenju računa na RTS u nagradnoj igri dodeljena su dva stana u Beogradu u Zemunskim kapijama, a dobitnici su Vladan Petrović i Malina Radisavljević.

U izvlačenju je učestvovalo 44.422.042 računa koje je 588.440 učesnika skeniralo koristeći aplikaciju zaključno sa alfanumeričkim kodom CA422042, prenosi RTS.

Ove godine, nagradna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće.

Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuju se ukupno pet izvlačenja.

Pravo na učešće u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi imaju svi punoletni građani Srbije, za šta je neophodno imati instaliranu istoimenu aplikaciju na mobilnom telefonu.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.