Pronađeno telo muškarca koji je nestao na Drinskoj regati

Izvor: B92, 25.Jul.2019, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo muškarca koji je nestao na Drinskoj regati

Beživotno telo D.S. (55) koji je u subotu nestao tokom spusta na Drinskoj regati u Bajinoj Bašti pronađeno je večeras, javlja "Blic".

Njegovi posmrtni ostaci pronađeni su uz obalu Drine u mestu Vrhpolje nedaleko od Ljubovije, 40-ak kilometara od Bajine Bašte.

Prema nezvaničnim saznanjima telo nesrećnog Beograđanina, za kojim su od juče tragali i ronioci Žandarmerije, u vodi je primetio je vlasnik jedan kajakaš iz Vrhpolja.

Da li je stradao utapanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili na drugi način utvrdiće obdukcija koja je u toku.

Podsetimo, D.S. je u subotu na regati bio sa grupom prijatelja.

Iz čamca kojim su se spuštali Drinom od Perućca on je prešao u čamac koji je plovio pored njihovog, a potom se vratio u svoj.

Ipak, posle nekog vremena opet je prešao u to drugo plovilo koje su njegovi prijatelji, usled gužve koja se stvorila, izgubili iz vida. Tada su ga prijatelji poslednji put videli živog.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.