Pronađena je mrtva u svom domu na Božić, baš kao i njen brat pre tačno tri godine: Preminula sestra Džordža Majkla (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 27.Dec.2019, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena je mrtva u svom domu na Božić, baš kao i njen brat pre tačno tri godine: Preminula sestra Džordža Majkla (FOTO)

Prema prvim informacijama, nema sumnjivih okolnosti pod kojima je umrla Sestra legendarnog pevača Džordža Majkla, Melani Panajotu, preminula je iznenada u 55. godini, tačno tri godine nakon njegove smrti. Džordž je preminuo na Božić, 25. decembra 2016. godine, a njegova sestra Melani pronađena je mrtva u svom domu u sredu, 25. decembra, a pronašla ju je sestra Joda Panajotu. - Policija je dobila poziv od Hitne pomoći oko 19:35 časova u sredu, 25. decembra, a prijavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je iznenadna smrt žene u 50-im godinama - stoji u izjavi datoj za "Mirror". - Nema sumnjivih okolnosti pod kojima je umrla - dodali su. Majkl i njegova sestra bili su bliski od rođenja. Na svoja svetske turneje, često je vodio upravo nju. Pročitajte još - ODLAZAK LEGENDE NA BOŽIĆ: Preminuo Džordž Majkl Melani je ponosno pričala o svom bratu u novembru, prilikom objavljivanja božićnog filma inspirisanog Džordžom Majklom "Last Christmas". - Moja porodica i ja se nadamo da ćete uživati u filmu - napisala je tada. Melani je preminula samo dva dana nakon što je objavila saopštenje u svoje ime i u ime porodice Panajtou u kojem se zahvalila Džordžovim obožavaocima za svu ljubav. - Zdravo svima. Obrnuli smo još jedan krug i Božić je ponovo pred nama napisala je zajedno sa sestrom Jodom, ocem Džekom i Džordžovim menadžerom Dejvidom Ostinom 23. decembra.

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.