Pronađena je mrtva u svom domu na Božić, baš kao i njen brat pre tačno tri godine: Preminula sestra DŽordža Majkla (FOTO)

Novosti Online

27. 12. 2019. u 17:35

Prema prvim informacijama, nema sumnjivih okolnosti pod kojima je umrla

Пронађена је мртва у свом дому на Божић, баш као и њен брат пре тачно три године: Преминула сестра Џорџа Мајкла (ФОТО)
Sestra legendarnog pevača Džordža Majkla, Melani Panajotu, preminula je iznenada u 55. godini, tačno tri godine nakon njegove smrti.

Džordž je preminuo na Božić, 25. decembra 2016. godine, a njegova sestra Melani pronađena je mrtva u svom domu u sredu, 25. decembra, a pronašla ju je sestra Joda Panajotu.

- Policija je dobila poziv od Hitne pomoći oko 19:35 časova u sredu, 25. decembra, a prijavljena je iznenadna smrt žene u 50-im godinama - stoji u izjavi datoj za "Mirror".

- Nema sumnjivih okolnosti pod kojima je umrla - dodali su.

Majkl i njegova sestra bili su bliski od rođenja. Na svoja svetske turneje, često je vodio upravo nju.

Melani je ponosno pričala o svom bratu u novembru, prilikom objavljivanja božićnog filma inspirisanog Džordžom Majklom "Last Christmas".

- Moja porodica i ja se nadamo da ćete uživati u filmu - napisala je tada.

Melani je preminula samo dva dana nakon što je objavila saopštenje u svoje ime i u ime porodice Panajtou u kojem se zahvalila Džordžovim obožavaocima za svu ljubav.

- Zdravo svima. Obrnuli smo još jedan krug i Božić je ponovo pred nama napisala je zajedno sa sestrom Jodom, ocem Džekom i Džordžovim menadžerom Dejvidom Ostinom 23. decembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)