Prljave Sestre singlom “Nova jutra” najavljuju novi album

Izvor: Megafon.co, 13.Dec.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prljave Sestre singlom “Nova jutra” najavljuju novi album

Tri godine od debitantskog albuma, niški trio Prljave Sestre objavljuje novi singl i video za pesmu “Nova jutra”. Njime najavljuje drugi studijski album “Najgore tek dolazi”, koji će se zvanično pojaviti početkom 2020. godine u izdanju Pop Depresije i Kišobrana.
Šta se promenilo tokom tri godine u životu Prljavih Sestara?
“Kreativno jezgro benda i dalje je tandem Petar Milosavljević – Miloš Pavlović. Dolazak Milana Miggieja Stoiljkovića na mesto bubnjara >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << učinio je zvuk Sestara muzički zrelijim, ali i razigranijim. Sve intenzivnija saradnja sa psihodeličnim pop sastavom Bohemija rezultirala je gostovanjem njenih članova (Dide, Janka i Mite) na snimanju. Kao i odlukom da Janko Džambas producira album.”
“Nova jutra” je Petrova pesma, moćna i hipnotična, u slavu ljubavi, prirode i života. Nošena Miloševim glasom i niljangovskom gitarom, psihodeličnom atmosferom i moćnom ritam sekcijom sa raznim “Lorel Kanjon” aranžerskim ukrasima.
Singl “Nova jutra” će od 16. decembra biti dostupan na svim digitalnim platformama – Deezer, Spotify, Apple music, Google Play…

Album “Najgore tek dolazi” Album “Najgore tek dolazi” snimljen je tokom leta 2019. godine u studiju “Šamarčina” u Vrbasu kod Roberta Telčera. On je bio inženjer zvuka, ali i jedan od specijalnih gostiju na albumu. Dida (Bohemija) je autor spota za “Nova jutra”.
Foto – Dina Abu Mayyaleh

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prljave sestre “Novim jutrom” najavljuju da “Najgore tek dolazi”

Izvor: BalkanRock.com, 14.Dec.2019, 11:35

Tri godine od debitantskog albuma, niški trio Prljave Sestre objavljuje novi singl i video za pesmu “Nova jutra” i najavljuje drugi studijski album “Najgore tek dolazi“, koji će se zvanično pojaviti početkom 2020. godine u izdanju Pop Depresije i Kišobrana. Kreativno jezgro benda i dalje...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.