Princ Čarls dolazi u martu u Bosnu i Hercegovinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2020, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Čarls dolazi u martu u Bosnu i Hercegovinu

Princ od Velsa Čarls posetiće Bosnu i Hercegovinu 17. i 18. marta, saopštila je Ambasada Velike Britanije u Sarajevu.

"Poseta princa od Velsa Bosni i Hercegovini je pokazatelj sve veće posvećenosti Velike Britanije BiH i regionu zapadnog Balkana, njegove podrške reformama kojima će se poboljšati život građana i stvarati svetlija budućnost, kao i dugogodišnje lične predanosti Njegovog visočanstva pomirenju na zapadnom Balkanu", navodi se u saopštenju koje prenosi portal >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Dnevni avaz.

Princ Čarls će posetiti Sarajevo i Srebrenicu gde će obići Memorijalni centar.

U Sarajevu će se sastati sa članovima Predsedništva BiH, i predstavnicima biznisa, politike, kulture, civilnog društva i oružanih snaga, a predviđen je i susret sa verskim liderima.

Kako se navodi, planirano je i da poseti britanske vojnike u BiH, ali i lokalne zanatlije i da obiđe neke od istorijskih znamenitosti u starom delu Sarajeva.

Princ Čarls je poslednji put boravio u BiH 2007. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SA VOJNICIMA, ČLANOVIMA PREDSEDNIŠTVA I ZANATLIJAMA Britanski prestolonaslednik uskoro stiže u BiH

Izvor: Blic, 25.Feb.2020

Ambasada Ujedinjenog Kraljevstva u BiH saopštila je da će princ od Velsa Čarls posetiti Bosnu i Hercegovinu 17. i 18. marta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.