Preševska dolina mora pod zajednički albanski kišobran TAČI PONOVO IZAZIVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Preševska dolina mora pod zajednički albanski kišobran" TAČI PONOVO IZAZIVA

Predsednik lažne države Kosova Hašim Tači rekao je danas da je "nezaustavljivo posvećen" korekciji nepravde prema takozvanoj Preševskoj dolini i tamošnjim Albancima.

- Preševska dolina treba da se pridruži Kosovu, a Kosovo bi trebalo prirodno da se pripoji Albaniji i to pod zajedničkim kišobranom EU ili samo pod albanskim kišobranom ako EU nastavi da zatvara svoja vrata za nas - napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Tači na Fejsbuku reagujući na poziv lidera DSK Ise Mustafe na pomirenje između Tačija i bivšeg albanskog predsednika i premijera Sali Beriše.

Tači je zahvalio Mustafi na savetima koje je dao,rekavši da ne dolazi nikakva šteta zbog debate i predstavljanja različitih pogleda na ostvarivanje zajedničkog cilja.

- Nacionalna unija je u umovima i dušama svakog Albanca. Hajde da to učinimo zajedno i pretvorimo u stvarnost - napisao je Tači.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.