Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Sep.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula novinarka Jadranka Pejanović

Novinarka televizije N1 Jadranka Pejanović preminula je iznenada u 40. godini, objavila je ta televizija.

"U televiziju N1 ugradila je veliki talenat, svestranost i ozbiljnost. Izuzetan profesionalizam, ljudska dobrota, vedar duh i osmeh Jadranke Pejanović zauvek će nedostajati u redakciji N1", navodi se na sajtu N1.

Jadranka Pejanović od 2008. godine radila je u informativnoj redakciji TV B92, a bila je i koautorka dokumentarnog filma "Neispričane priče", o životu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Zorana Đinđića.

U redakciji TV N1 osmislila je emisiju "Scena", u kojoj je pratila događaje na kulturnoj sceni Srbije i regiona. Za vreme poplava 2014. godine izveštavala je za CNN.

Iza sebe je ostavila supruga i ćerku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.