Preminula novinarka N1 Jadranka Pejanović

Izvor: N1 televizija, 30.Sep.2018, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula novinarka N1 Jadranka Pejanović

Novinarka televizije N1 Jadranka Pejanović preminula je iznenada u 40. godini. Jadranka je u televiziji N1 bila od njenog osnivanja i svojom ogromnom energijom ostavila je neizbrisiv trag.

Jadranka Pejanović završila je Filološku gimnaziju. Diplomirala je glumu na Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Branislava Cige Jerinića. Igrala je u nekoliko pozorišnih predstava, lutkarskom pozorištu, u koreodramama, kao i nekoliko filmova i domaćih serija.

Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << lutkarskih predstava i pozorišnih uloga, 2008. godine zakoračila je u svet televizije, u informativnu redakciju TV B92. Vodila je vesti i jutarnji program. Bila je koautorka dokumentarnog filma "Neispričane priče", o životu Zorana Đinđića. U redakciji TV N1 osmislila je emisiju "Scena", u kojoj je pratila događaje na kulturnoj sceni Srbije i regiona. Bila je autorka emisije Net Kontekst. Uradila je desetine intervjua sa najistaknutnijim ličnostima kulturnog i javnog života, autor je više dokumentarnih reportaža u serijalu Neistraženo. Za vreme poplava 2014. godine izveštavala je za CNN.

U televiziju N1 ugradila je veliki talenat, svestranost I ozbiljnost.

Jadranka je iza sebe ostavila supruga i ćerku.

Izuzetan profesionalizam, ljudska dobrota, vedar duh i osmeh Jadranke Pejanović zauvek će nedostajati u redakciji N1.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula novinarka Jadranka Pejanović

Izvor: Radio 021, 30.Sep.2018

Novinarka Jadranka Pejanović preminula je iznenada sinoć u 40. godini...Jadranka Pejanović završila je Filološku gimnaziju. Diplomirala je glumu na Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Branislava Cige Jerinića. Igrala je u nekoliko pozorišnih predstava, lutkarskom pozorištu, u koreodramama,...

Nastavak na Radio 021...

Preminula novinarka N1

Izvor: Mondo, 30.Sep.2018

Novinarka televizije N1 Jadranka Pejanović preminula je iznenada u 40. godini, saopštila je ta televizija...Foto: Mondo/Goran Sivački..Jadranka je u televiziji N1 bila od njenog osnivanja i svojom ogromnom energijom ostavila je neizbrisiv trag...Jadranka Pejanović završila je Filološku gimnaziju....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.