Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2023, 16:20

Premijerka: Država će u najkraćem roku pomoći u sanaciji štete u Bačkoj Palanci; Sutra obilazi područja pogođena nevremenom na teritoriji Novog Sada

Premijerka Srbije Ana Brnabić obišla je danas Bačku Palanku, opštinu koja je, uz grad Novi Sad, pretrpela najviše štete u olujnim nevremenima, i poručila da će država u najkraćem mogućem roku, bez odlaganja, pomoći u sanaciji štete i otklanjanju posledica nevremena. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić obići će sutra područja pogođena olujnim nevremenom na teritoriji Novog Sada, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NEĆEMO OSTAVITI GRAĐANE NA CEDILU" Brnabić posetila Bačku Palanku: Pomoći ćemo u sanaciji štete u najkraćem mogućem roku

Izvor: Blic, 06.Avg.2023

Premijerka Ana Brnabić posetila je Bačku Palanku koja je uz Novi Sad pretrpela najviše štete u olujnim nevremenima prethodnih nedelja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.